Saavutettavat toimistografiikat eli Powerpont-diat sekä tulostettavaksi soveltuvat ja saavutettavat pdf-tiedostot Taiteen edistämiskeskukselle.
Hyvien käytäntöjen muistilista taidetoimintaan sosiaali- ja terveyspalveluissa
Graafinen suunnittelu ja kuvitus: Elina Johanna Ahonen
Toimitus: Korja Venla
Tilaaja: Taiteen edistämiskeskus – Taike ry
2023
Kuvittaja ja graafinen suunnittelija Elina Johanna Ahonen: Kuva tietokoneesta, jonka näytössä kuva toimistografiikasta ja kuvituksista.
Kuvittaja ja graafinen suunnittelija Elina Johanna Ahonen: Kuva tietokoneesta, jonka näytössä kuva toimistografiikasta ja kuvituksista.
Saavutettavuus on ihmisten erilaisuuden ja moninaisuuden huomiointia digitaalisten julkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa. Kun julkaisu suunnitellaan saavutettavaksi, se tulee olla teknisesti virheetön, että se on luettavissa esim. puheohjauksella ja ruudunlukuohjelmilla. Sisällön tulee olla selkeä ja helposti hahmotettavissa, esim. teksti on helppolukuista ja jäsenneltyä sekä kuva- ja linkkitekstit ymmärrettävästi kuvailtuja.
Kuvittaja ja graafinen suunnittelija Elina Johanna Ahonen: Kuva seinään kiinnitetystä tulosteesta, missä toimistografiikkaa ja kuvituksia.
Kuvittaja Elina Johanna Ahonen: Kuvitus kitaraa soittavasta henkilöstä.
Kuvittaja Elina Johanna Ahonen: Kuvitus henkilöstä, joka kiinnittää julistetta seinään.
Kuvittaja Elina Johanna Ahonen: Kuvitus pöydän ääressä istuvasta henkilöstä, jonka edessä pöydällä on tietokone ja puhelin..
Kuvittaja Elina Johanna Ahonen: Kuvitus pyörätuolissa olevasta henkilöstä, joka tanssii avustajan kanssa. Taustalla kitaraa soittava henkilö.
Kuvittaja ja graafinen suunnittelija Elina Johanna Ahonen: Kuva seinään kiinnitetystä tulosteesta, missä toimistografiikkaa ja kuvitus.

Ehkä tykkäät myös näistä?

Back to Top